Väntar...

Gårdagen blev bra. Fick mina grillspett men vi glömde majsen kom jag på nu. Henke fick sticka hem för han mådde inte speciellt bra, jag har ju råkat smitta honom med min förkylning.
Blev en del drickande igår, men inte för mycket. Träffade Tina och Sebastian nere vid hamnen. Riktigt mysigt o sitta där o snacka o dricka jordgubbsdrinkar. Men gud vilken fyllehicka jag fick sen när vi gick hem, slutade aldrig.

Gick upp tidigt idag och hämtade hunden på Vallås hos mormor och nu sitter man o väntar på att bror och Linus ska komma hem med min dator och mat. Är så sjukt hungrig. Burger King it is idag :) Deras pommes är sjukt goda :P

Tänkte dra till Fiesta idag men måste antagligen passa hunden för bror ville hitta på något ikväll.

Jag borde inte ha någon mobil på mig när jag är ute o dricker, skickar så korkade sms till folk som jag typ inte menar, aah. Varför gör jag det o det har ju inte bara hänt en gång det är ju nästan varje gång.

Åh har börjat lyssna på Jeff Buckleys Hallelujah igen. Den är så underbart bra :).

Linus 24.

Vaknade precis av att hunden började skälla och ville gå ut. Idag vägrade jag gå ut med honom så Fredrik fick ta honom. Tack gode gud va gott det va o ligga kvar de där 15 minutrarna, brukar inte tycka det dock, men när man är lite halvsjuk som jag är just nu så va det alldeles underbart :).

Idag blir det stugan för hela slanten. Ska först äta lunch med mormor och sen blir det att vi ska fira Linus som fyller år med lite grillning (hoppas vi gör spett) och kanske lite prinsesstårta (örk) som Linus gillar.

Såklart ska Obelix få en jäkla fästing när det är vi som passar honom, det är andra gången nu. Jag tycker det är så himla äckligt, och Fredrik vägrar att ta bort den så jag måste göra det.


Hehe Linus kommer inte gilla att jag lägger upp denna bilden :D


Italien.

Håller på att förbereda grejer till resan som bär av på måndag! Fy va roligt det kommer att bli. Ska roadtripa runt i Italien i två veckor. Josse är redan där nere, hon åkte dit för en vecka sedan. Ungefär samtidigt som jag bestämde mig att jag skulle följa med dit. Lite impuls :).
Ska möta upp henne och Mauro på Sicilien, sen bär det av till Florens, Rimini, Rom m.m. Vi avslutar i Rom för därifrån går flyget.
Har aldrig varit i Italien innan så det kommer bli en kul upplevelse.
Tyvärr kommer jag inte att ha med mig någon kamera, för den lånade jag ut till Mamma och Pappa som är på Gotland just nu. Men har min mobil och den har en nästintill lika bra kamera som min riktiga så det ska nog gå bra.
Åker upp till Stockholm med min kusin och hans familj på söndagen antagligen för ska ta flyget från Skavsta.


Gud va jag längtar :D


Ny design.

Jaa då kanske det blir att man ska börja blogga igen. Hittade en rätt så bra design, tycker jag allt. Bättre än den rosa som jag hade valt innan...

Men vill jag verkligen blotta alla mina känslor i den här bloggen. Jag har gjort det innan, men kommer jag att våga göra det igen. För då skrev jag verkligen om allt som hände i mitt liv. Det hände massvis av dåliga saker då. Jag vill inte att folket som läser min blogg ska tycka synd om mig. Jag ändrar nog mig mycket när jag skriver. För när man ser mig i verkliga livet så tror inte många att jag har mått så dåligt som jag har gjort. Alla ser verkligen mig som en positiv o glad tjej som skrattar åt allt! Men nu är det på bättrings vägen. Kanske därför jag vill ta upp bloggningen igen :)


Två bilder från Galgberget i våras.

Försöka igen?

Har varit utan min blogg i ca en månad, men jag saknar att ha något. Ska man försöka igen. Jag skriver ju nästan aldrig i den. Men ska nog ge det ett försök till.
Bara jag får till en snygg design. Denna designen suger något så fruktansvärt.



RSS 2.0