Laga mat idag?

Körlektionen gick ganska bra igår. Gjorde många rätt men några fel också... Jag blir så himla nervös när jag kör, hehe. Ska övningsköra mycket med pappa nu. Han har inte hunnit köra med mig på sistone, attans också. Nu när jag verkligen vill. Vill ha det till hösten. Kommer jag att klara det? Det hoppas jag verkligen.

Massagen va helt okej, väldigt kort bara. Ca 40 min bara. Tycker det va lite lite tid, brukar vara runt 60 min.. Så dit går jag inte tillbaka igen. Och nej det blev inget happy ending, haha!

Ska nog in till stan och shoppa lite idag. Är riktigt shoppingsugen, det kliar i mina fingrar :-).
Bror och jag är ensamma hemma hela dagen, alltså måste vi laga mat, usch pallar inte det... Handla mat och laga mat gillar jag verkligen inte. Kanske ska äta sushi? Ooh det är så gott och det har jag varit sugen på jättelänge :-).

Serier.

Innan var jag helt frälst i serier, speciellt när jag bodde uppe i Oslo. Men då gjorde jag inget annat än jobbade och såg på serier. Speciellt Desperate Housewives och Trueblood. Såg att den sistnämnda ska gå på ettan nu. Riktigt bra serie... Men har slutat se dessa två serierna för jag såg på dem när jag va rätt deprimerad så "vågar" inte riktigt se dem längre. Är nog rädd att jag ska bli deprimerad igen eller något. Det är ju egentligen bara löjligt, men men. Har de senaste säsongerna av båda på datorn, men varje gång jag sätter på dem så stänger jag av det, börjar må illa. Helt sjuk.
Jag kan se på alla andra serier. Speciellt House M.D. Jag och min bror har sträckkollat alla säsongerna typ i sommar. Grymt bra serie!
Det är väl bra att jag inte är besatt av serier längre. Kollade på upp till 12 serier innan tror jag.
Nu ska jag börja träna och må bra :-). Tänker inte bli deprimerad igen, never!!!



Bra serie :-)

Oh lala.

Hähä jag fick med mig mami in på skopunkten fast först var jag tvungen att gå in på Plantagen för hon skulle köpa någon blomma hon skulle ha på balkongen. Jag hittade två par skor jag vill ha :-). ett par boots, såå jäkla heta! Kommer passa mig o min rockiga stil asbra i höst! Ska nog sticka dit nästa vecka och köpa dem. Sen hittade jag ett par stövlar men dock inte i mocka. Fanns typ bara två par stövlar i mocka. Och de var skitfula rent ut sagt.

Usch..

Blev väldigt förvånad innan idag när jag skulle åka iväg med min mor. Markus stod utanför, hade inte sett honom på över en månad o sist vi såg var inte precis lyckad. Så det blev lite konstigt att träffa honom men ändå skönt. :-). Vill verkligen ha han som min vän, deal with it or not. Han ska inte behöva lida för att jag och en inte går ihop längre. Det är bara löjligt. Och du behöver ju inte bete dig som en jäkla fjortis o bli arg på honom när jag kommer i närheten o vill prata med honom när du är med också. Vi är förtusan 21 år gamla. Du läser säkert inte min blogg, men jag var tvungen att rensa mitt huvud lite...

Har haft så jäkla ont i magen hela dagen idag. Fick lägga mig i sängen och försöka sova bort det. Somnade en timme men är fortfarande likadant. Jag blir galen.

Ohh imorgon blir en bra dag :-). Först ska jag övningsköra (ja, jag vet.. jag är sen med det) och sen blir det helkroppsmassage :-D. Fick det i födelsedagspresent av mor och far!

Träna.

Usch snart ska jag iväg och storhandla med mor. Fy farao vad jag hatar det.. Jag fasar för att flytta hemifrån på riktigt o börja göra sådant. För när jag bodde i Oslo så käkade jag ju på jobbet så kände inte riktigt av det då. Kan man inte ha en betjänt som handlar åt en. Hade varit så mycket bättre. ;-)

Nu ska lilla jag börja träna igen, var ju inte sisådär 3 år sen är något sådant sen sist. Har ju bara sprungit lite med Henke i våras o nu i somras. Det räknas tyvärr inte. Men nu ska jag ta det på allvar. Betalar ju ändå 349 i månaden. Ska börja träna på Nautilus. Hoppas det är ett bra gym. För vägrar vara på Friskis. Gillar det inte alls. Det var där jag var innan...

Nu ska jag dra.. Ska tvinga med mor in på Skopunkten också o kolla om de har fått in några snygga stövlar :-). Men gillar egentligen inte deras skor, de går så lätt sönder. Men skogalen som jag är så får det bli några sådana skor ibland ;-).

Kram på er alla :-)




De här köpte jag i våras, mina favoriter just nu :-D


Försent firande :-).

Farmor ringde mig innan idag (jag hade glömt o ringa o säga att jag va hemma igen från Sthlm) och frågade om de kunde komma över på en fika o fira lilla mig några dagar försent. Så fick sticka iväg och köpa en tårta (ingen fantast på tårtor :-P) och det blev en kanelkringla också. Tårtan var supergod :-). Men satan i gatan vad dyr den var. 150 kr :-O

Varför skulle min bror säga till mig att testa WoW för. Jag visste att jag skulle fastna för det. Så nu sitter jag typ fastklistrad framför det. Men jag fattar nästan ingenting, haha! Ropar på min bror heeela tiden.

Nä nu ska jag ställa mig framför spisen och göra blomkål/broccoli gratäng. Mums.

Smell you later :-)


Nya kläder.

Den senaste veckan har jag köpt lite nya kläder. I höst tänker jag nog köra lite rockigt. Snyggt!
Det blev en svart Ed Hardy hood, killmodell. Ett svart linne med vitt tryck från JC. En blå/grå/grön tunn kofta från Topshop och ett par svarta jeans från MQ. Kommer nog bli rätt mycket svart i höst.

Måste hitta ett par nya höstskor, kanske ett par nya converse (gråa) eller ett par adidas sneakers (vita). Sen vill jag ha ett par snygga svarta mocca stövlar också. Men gud va kräsen jag är. Henke tycker han är jävligt kräsen men till och med han sa att jag var värre, haha!

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "Män som hatar kvinnor". Har inte sett den ännu, fy skäms!

Resor.

Har ju som sagt varit i Italien i ca 2 veckor. Gud vilket fint land. Vi var faktiskt inte på jättemånga "kända ställen", bara Florens, Rimini och Rom. Sen blev det massvis med andra små ställen. Favoriten va nog Florens. Jag läste kultur på gymnasiet, wså det var verkligen kul att komma till Florens o se alla byggnader och sådant. Sen så gillade jag verkligen Vatikanstaten, men tyvärr kom vi inte in jag och Josse för vi hade för korta shorts på oss, haha!

Helgen som var, hälsade jag på Henkii uppe i Stockholm. Han bjöd på mat och bio för det va ju min födelsedag :). Hela 21 år gammal har man blivit nu. Känner mig nästan lite vuxen nu. Men bara nästan.

Har varit sjuk till och från i ungefär en månad nu. Fy vad jag börjar bli trött på det nu. Har säkert svininfluensan eller något.
Jag pallar inte mer..




Jag och Josse på en restaurang i Italien :)

Har färgat håret mörkt igen o gid vad jag trivs mycket bättre i det än det blonda/ljuuusbruna.

Idiot?

Måste bara rensa mina tankar lite känner jag!!

Hur kan man gå runt o säga massa skit om mig o till mig och sen bara blånekar det rakt i facet på min vän. Min vän skiter totalt att det är min väns kusin, Min vän litar mer på mig än denna personen, det vet jag.
Jag fattar inte hur folk kan se upp till denna människan, precis som om denna är en jävla gud. Jag hoppas att folket runt omkring denna person fattar hur personen är snart. Helt ärligt tycker jag inte att denna förtjänar några vänner. Jag har ingen respekt för denna människa.


Jaa jag är lite arg och nej detta handlar inte om "M"  om ni skulle tro det...

Imorgon!!

I fredags blev det utgång fast det inte va tänkt. Helt ok :). Träffade en gammal barndomskompis som jag inte har träffat på säkert 7 år eller något sådant :P

Började packa lite smått igår, hatar verkligen att packa.
På kvällen träffade jag Fidde :), ett tag sen vi träffades och förra gången va jag sjukt arg och ledsen, så det va kul o träffa honom innan jag drar till Itailen. Vi gick en liten stund på Marinfestivalen, sen blev det pizza och tillsist blev det bio och Harry Potter. Inte så uppskattat av Fidde men det fanns faktiskt ingen annan, hehe,

Idag blir det hem till mormor o käka o sen hem o packa det sista, åker ju imorgon bitti härifrån. 16.10 går flyget från Skavsta :). Lääängtar :D



Fidde i våras någon gång :)

RSS 2.0