Klubbkväll.

Idag känner jag mig helt frisk. Inga smärtor förutom när jag går i trappor, men det gör man ju inte allt för ofta så det går bra :). Jag är så lycklig!

Blir nog att jag sticker iväg till gymmet en snabb sväng lite senare. Har ju inte kunnat träna på evigheter...

Ikväll blir det klubbkväll me mami på MQ. 20% på allt. Ska nog köpa en grå kofta som jag såg häromdagen. Riktigt mysig verkar den vara. Hoppas bara den finns kvar!

Nu blir det Indiana Jones maraton med pappa.

Bye

The Hills.

Igår gick jag på stan i ungefär i en halvtimme, och fy satan va ansträngande det var. Det värsta var när vi var på Dressmann och skulle upp för trapporna, kändes som om det var flera hundra kilometer. Då kan ni ana hur ont jag har kanske. Idag är sista dagen jag ska äta antibiotika. Det känns skönt. För idag kan jag kissa utan att det gör ont det minsta :D. Lovely!

Idag kommer The Hills tillbaka, nice! Me like! Jag vill hitta någon annan serie jag kan kolla på. Kanske Fringe? Den ska vara riktigt äcklig sägs det, hoppas hoppas!

Snart ringer Jimmy, ska försöka göra honom sällskap i stan. Men det ska nog gå en liten stund. Jag orkar inte bara sitta hemma. Man blir så rastlös. Men jag vill bara bli bra så. Imorgon borde jag va helt frisk, eller iaf nästintill!


På bättringsväg?

Åååh jag vill verkligen hoppas på det. Men idag är det värre att gå. Men jag kan nästan kissa normalt, gör nästan inte alls ont längre. Idag gör det lite ondare i magen, men det kan vara medicinen, hoppas hoppas! Blir så himla trött o hängig av all medicin jag äter hela tiden. Kan sova flera timmar på eftermiddagen, men sen på kvällen blir jag hur "pigg" som helst o kan inte sova, mest för att det gör ont iofs. Inatt somnade jag vid halv fyra tror jag och gick upp vid halv tio bara för att jag var tvungen att ringa två samtal. Detta suger en massa!

Hunden har blivit en gammal gubbe nu, vresig och morrar lite titt som tätt på oss och vill inte gå ut på morgonen med pappa och behöver gå ut mitt i natten. Jag var snäll och tog ut honom vid två tiden inatt, gick som en gammal tant som behövde en käpp, haha! Men ville inte väcka mamma o pappa.

Nu blir det att kolla på någon film, kanske POTC, längesen man såg den. Kommer säkerligen att somna till den, men men...

Kram på er alla!

Tatuering jag ska göra iår förhoppningsvis. Dennis som har ritat den. :)

This sucks...

.. big time.
Fick åka in till akuten igår för fick så jävla ont vid urinblåsan och magen. Jag hade fått kraftig urinvägsinfektion.. Sa att jag hade haft ont i ryggen också och då sa doktorn att det säkerligen var en försymptom på detta.
Tacka fan för att jag fick reda på varför jag har haft ont i ryggen så länge...
Men detta slår faktiskt allt. Har aldrig haft så här ont i hela mitt liv. Önskar inte ens att min värsta fiende får det...
Så nu är man sängliggande igen.
Fick antibiotika som jag ska äta i tre dagar och sen ska jag kanske till vårdcentralen och lämna ett urinprov till och se så att det är borta annars får jag ännu mera antibiotika...
Faaan vad jag hatar detta. Vill bli frisk nu!

Jimmy kommer imorgon och håller mig sällskap på kvällen, ska kolla på någon film eller något. Orkar inte göra så mycket. Kan ju knappt gå, får så himla ont då =(.

Förhoppningsvis blir jag bra snart så jag kan åka upp till Oslo och jobba.
Fan måste ringa lite samtal imorrn, skulle jobba men kan ju verkligen inte det. FUCK!!!!

Känner att mina inlägg är väääldigt negativa, men det blir ju lätt så när man mår så dåligt.


Bilder sen förra helgen då vi var hemma hos Malin och hade tjejkväll men slutade i katastrof typ...

Shopping?

Ryggen är nästan bra, GÖTT! :D
Idag blir det laserdome med grabsen, woho. Kommer nog bli fett kul, har aldrig gjort det innan ^^.
Vill shoppa idag, har hittat lite fina grejer på Cubus, brukar aldrig hitta något där annars.
Nu blir det till att göra något vettig, som att gå ut med vovven o duscha.
Ha det fint allihopa :)

House MD

Mamma väckte mig när hon kom hem imorse och frågade hur det var med min rygg.. Rörde mig ytterst lite o kände inget, Gött tänkte jag o somnade om. Men när jag vaknade efter att jag hade fått ett sms av Filip och skulle gå upp och gå på toa. AAAAJ, kunde knappt röra mig. FUCK FUCK! Jag vill bli bra i ryggen nuuu! helvetesjävlaskit.

Men något som är bra är att House säsong 6 har kommit ut. Fidde och jag ska se på det ikväll :D

Ska väcka mamma strax o sen ska vi hem till söta mormor som bjuder på mat idag :) Ska nog gå inom affären o köka lite grönsaker och dip. Pappa ville inte köpa det till mig igår.

Ska smörja in mig med zon nu. Ha det fint allihopa :)

Panik

Helt seriöst snart får jag panik. Vill inte ha ont i ryggen längre... Kände på ryggen och den är alldeles varm, alltså en inflammation i ryggen.
Har gråtit några gånger idag. Har verkligen aldrig haft så ont i min rygg.

FUCK!

Detta suger.

Har haft ont i ryggen sen i fredags nu. O idag är det nog som värst. Om det inte släpper snart måste jag nog gå till doktorn, fan vad jag hatar detta. Var iväg o köpte Zon gel. Det kanske hjälper lite iaf, hoppas hoppas!

Måste ringa Alexia i veckan o fråga om jag kan komma upp o jobba nästa vecka. Det borde gå.

Om en månad kommer Mimmi hem :D woho. Ett år har gått ganska fort :). Saknar dig din skit!
Måste lägga mig raklång i sängen nu, PAIN. Ska kolla på någon serie. Hoppas Linus kommer med min hårddisk. Snäll som han är så har han lagt över Weeds säsong 5 o True Blood säsong 2. Då har man något att kolla på inatt, för jag antar att jag inte kommer att kunna sova i natt heller. Argh


Orkar inte skriva mer...

Träna!

Nu äntligen har jag börjat med min träning ordentligt, tränat två dagar på raken nu :-). Känns riktigt skönt. Blir till och med en runda dit imorgon igen.
Det ska bli så kul, Henkii kommer hem över helgen och då blir det en löprunda med honom. Sen åker den jäkeln till Ayia Napa en vecka. Nej, nej inte alls avundsjuk.. >.<

Vad ska jag göra till hösten, blir det Oslo, Halmstad eller Stockholm? Aaaah jag vet inte. tänker för mycket på det tror jag.. Hoppas jag kommer tillrätta med allt snart för pallar inte mer.
Plus att jag vill ha en liten fransk bulldogg med, hähä. Så coola.

JAG ÄR SKADEGLAD :-D MOhahahaha!

RSS 2.0